Ajándékaid, mert kitöltötted a tesztet :)

Javaslataink:

A kuponok beváltásához nem kell mást tenned, mint

- a MTS kupont bemutatnod személyesen az edzésen (telefonon vagy kinyomtatva) 

- az Sh.Diet kupon kódját írd be a privát étrend igénylésnél a megfelelő mezőbe   ITT->

Ajánljuk figyelmedbe egy cél kitűzésést, pl. a Félmaratont felkészítőinkön keresztül!

Ezekre az EDZÉSEKRE gyere el, hogy elindulj a fejlődés útján! 

GYÓGYTORNÁSZ, akit ajánlunk figyelmedbe. Segít felfedni a rejtett sérüléseket, hibákat mielőtt kemény edzésbe kezdesz!

GYÓGYMASSZŐR, hogy olyan problémákat is rendbe hozzon amiket a gyógytorna nem tud. 

Köszönjük, hogy voltál oly bátor és kitöltötted a tesztet! :)

Nagyon örülök, hogy szeretnél változtatni életviteleden, egészségesebb és sportosabb szeretnél lenni! Megvan benned a kellő elszántság, hogy újra kihozd magadból a maximumot! Nézzük meg együtt mire vagy képes! :)

Mivel korábban nem sportoltál rendszeresen, ezért fokozottan figyelünk arra, hogy belerázódj az aktív mozgásba. Jó hír, hogy nincs rajtad fölösleges súly, ezért már ma elkezdheted!

Ha aggódsz azért, mert nem vagy jó formában, és ferde szemmel néznének rád a többiek mert nem bírod, FELEJTSD EL DE NYOMBAN! Nálunk nincs helye a kinézésnek sem az edzők, sem az ügyfelek részéről! Az 1000 mérföldes út is 1 lépéssel kezdődik és ezt mi nagyon jól tudjuk! ;)

Szeretnél komolyabban belevágni a sportéletbe? Jó helyen vagy! Nem csak helyesen mozogni tanítunk meg, hanem olyan támogató közeget biztosítunk számodra, ahol a többiekkel együtt, egy célért tudsz küzdeni. 

 

Edzéseinken kiemelt figyelmet fordítunk a prehabilitációra, vagyis hogy olyan testtudattal és felkészültséggel rendelkezz amivel minimálisra csökkentheted a sérülések kockázatát.

Minden óránkon van kezdő - középhaladó és haladó csoport, s ha sérülésed van akkor is kapsz külön feladatot amivel dolgozhatsz. Első körben javasoljuk a KEZDŐ csoporthoz való csatlakozást, majd várunk a középhaladóknál, esetleg a Pro Team-ben!

Értékelésed

Belovai Kristóf

vezető edző