Már foglalkozol egy ideje az erősítéssel, a street workouttal vagy egyszerűen imádod a robbanékony mozgásformákat és mégtöbb segítségre lenne szükséged? Esetleg keresel egy motiváló csapatot ahol jól érzed magad? Akkor olvass tovább ;)

Ha aggódsz azért, mert nem vagy elég jó formában, és ferde szemmel néznének rád a többiek mert nem bírod, FELEJTSD EL DE NYOMBAN! Nálunk nincs helye a kinézésnek sem az edzők, sem az ügyfelek részéről! Az 1000 mérföldes út is 1 lépéssel kezdődik és ezt mi nagyon jól tudjuk! ;)

Edzéseinken mindig van kezdő - középhaladó és haladó csoport, s ha sérülésed van akkor is kapsz külön feladatot amivel dolgozhatsz. Első körben javasoljuk a KÖZÉPHALADÓ csoporthoz való csatlakozást, majd várunk a haladóknál, esetleg a Pro Team-ben!

A súlyemelés és saját testsúlyos edzések is anaerob edzésnek minősülnek, mint pl. a sprint futás vagy lépcsőzés (azaz kevesebb oxigént kap az izomrostod mint amire épp szüksége lenne -> "beég" és tejsav termelődik. Erre reagál a szervezeted és két edzés közti pihenő fázisban készül fel a következő megmérettetésre). Azonban ha nem figyelsz oda könnyen lesérülhetsz - akár észrevétlenül hosszabb idő alatt is!

Szinted:

Eredmény

Középhaladó

Értékelés

Ajándékaid, mert kitöltötted a tesztet :)

Javaslataink:

A kuponok beváltásához nem kell mást tenned, mint

- a MTS kupont bemutatnod személyesen az edzésen (telefonon vagy kinyomtatva) 

- az Sh.Diet kupon kódját írd be a privát étrend igénylésnél a megfelelő mezőbe   ITT->

Amire figyelj a hosszú és élvezetes sportéletmód eléréséhez: 

  • A tökéletes technika elsajátítása ÉS csiszolása!

  • Keresztedzések, mert nem csak az izomépítés a fontos, hanem hogy azt "az életben is tudd használni". Legyél rugalmas és kitartó mellette (mobility és lépcsős edzések)! 

  • Megfelelő nyújtások és masszások rendszeres alkalmazása -> pl. gondoltad volna hogy rengeteg térdfájdalom oka egyszerűen a túlerőltetett és bemerevedett izomzat? 

Ezekre az EDZÉSEINKRE gyere el hogy mégjobban fejlődhess!

GYÓGYTORNÁSZ, akit ajánlunk figyelmedbe. Segít felfedni a rejtett sérüléseket, hibákat mielőtt kemény edzésbe kezdesz!

GYÓGYMASSZŐR, hogy olyan problémákat is rendbe hozzon amiket a gyógytorna nem tud. 

Funkcionális és TRX jellegű edzéseink +10 fok fölött indulnak Budapesten a Tabánban.

Belovai Kristóf

vezető edző