Ajándékaid, mert kitöltötted a tesztet :)

Javaslataink:

A kuponok beváltásához nem kell mást tenned, mint

- a MTS kupont bemutatnod személyesen az edzésen (telefonon vagy kinyomtatva) 

- az Sh.Diet kupon kódját írd be a privát étrend igénylésnél a megfelelő mezőbe   ITT->

Ajánljuk figyelmedbe egy cél kitűzésést, pl. a Félmaratont felkészítőinkön keresztül!

Ezekre az EDZÉSEKRE gyere el, hogy elindulj a fejlődés útján! 

GYÓGYTORNÁSZ, akit ajánlunk figyelmedbe. Segít felfedni a rejtett sérüléseket, hibákat mielőtt kemény edzésbe kezdesz!

GYÓGYMASSZŐR, hogy olyan problémákat is rendbe hozzon amiket a gyógytorna nem tud. 

Köszönjük, hogy kitöltötted a tesztet! :)

Ha nem tudod, hogy szeretsz e sportolni, nem tudod miről maradsz le az életben! Olyan élmények és a lét új dimenzióit tartalmazza az aktív életmód, amiket esetleg csak képeken láttál és el sem tudod képzelni, hogy Te is a részese lehetsz... Pedig lehetsz! Hogy mire van szükséged hozzá? Eltökéltségre, türelemre magaddal szemben magadért és célokra. Az eszközt, a támogatást és a tudást mi a kezedbe adjuk, elindítunk egy úton, amin járva bárhova eljuthatsz! És ezt a lehető legkomolyabban mondom! :)

Az esztétikus megjelenéshez és aktív életvitelhez elengedhetetlen az egészséges! izomzat mind nőkön, mind férfiakon. 

Ahhoz viszont, hogy a megnövekedett energiaigényt kilégítsd, kellő figyelmet kell fordítani az étkezésre is! Sport és helyes táplálkozás együtt hozzák el a várt eredményt! (Nem kampányszerű koplalás!, lehet ezt okosan is csinálni, amiben az Sh.Diet-nél keresve sem találsz hozzáértőbbet.)

Lesd csak meg milyen ajándékokat kaptál tőlünk a lap alján! ;)

Ha aggódsz azért, mert nem vagy jó formában, és ferde szemmel néznének rád a többiek mert nem bírod, FELEJTSD EL DE NYOMBAN! Nálunk nincs helye a kinézésnek sem az edzők, sem az ügyfelek részéről! Az 1000 mérföldes út is 1 lépéssel kezdődik és ezt mi nagyon jól tudjuk! ;)

Szeretnél komolyabban belevágni a sportéletbe? Jó helyen vagy! Nem csak helyesen mozogni tanítunk meg, hanem olyan támogató közeget biztosítunk számodra, ahol a többiekkel együtt, egy célért tudsz küzdeni. 

 

Edzéseinken kiemelt figyelmet fordítunk a prehabilitációra, vagyis hogy olyan testtudattal és felkészültséggel rendelkezz amivel minimálisra csökkentheted a sérülések kockázatát.

Minden óránkon van kezdő - középhaladó és haladó csoport, s ha sérülésed van akkor is kapsz külön feladatot amivel dolgozhatsz. Első körben javasoljuk a KEZDŐ csoporthoz való csatlakozást, majd várunk a középhaladóknál, esetleg a Pro Team-ben!

Nézzük meg együtt mire vagy képes! :)

Értékelésed

Belovai Kristóf

vezető edző