FUNKCIONÁLIS HEVEDER

 
 
 

Mi az a funkcionális heveder?

A funkcionális heveder - másnéven TRX - egy egy pontban felfüggesztett strapabíró és okosan átgondolt heveder, melynek állítható két szárát a különböző gyakorlatoknak megfelelő magasságban lehet gyorsan és egyszerűen rögzíteni.

Miért jó a mindennapok emberének?

Mert kezdőkől a haladókig mindenki megtalálja benne magának a kihívást, sokkal több izmot dolgoztat meg mint a konditermi gépek, életszerűbb és funkcionálisabb izomrendszer kidolgozását teszi lehetővé, mint a zárt gépekkel végzett gyakorlatok. Ráadásul mi a szabadban, fák közt edzünk vele! 

Miért előnyös?

A funkcionális hevederrel való edzésmódot egy amerikai tengerészgyalogos fejjelsztette ki, akinek nem volt helye és eszköze konditeremben edzenie. Így létrehozta azt az eszközt, amit bárhol - értsd BÁRHOL - tud használni és minden gyakorlatot ki lehet vele helyettesíteni. Súlynak a saját testsúlyát, könnyitésnek és nehezítésnek a testhelyzete- és a stabil támaszok változtatását használta. Mára professzionális szintre nőtte ki magát az eszköz, mely a rehabilitációtól kezdve a legkomolyabb erőgyakorlatokig kihívás elé állítja a lelkes vállalkozókat. 

 

Kiknek ajánljuk? 

Mindenkinek, aki

  • úgy gondolja, le van maradva felsőtestének izomzata az alsóhoz képest

  • még soha semmit nem mozgott

  • már unja a konditermet és egy változatos, zenés, jó hagnulató edzésre vágyik a szabadba, remek szakedzók és edzőpartnerek társaságában

  • akinek sérülése van és szeretné újra összerakni magát szép lassan, okosan, jó kezekben

  • elsősorban fut, mert a keresztedzések elkerülhetetlenek a jó futásteljesítmény érdekében

Várunk szeretetettel

A funkcionális hevederrel való edzés bárkinek ajánlott, hiszen sokoldalúan fejleszti nem csak az erőt, de az egyensúlyérzéket is.

 

Kezdőknek remek lehetőség arra, hogy megfelelő kondíciót szerezzenek és megerősítsék felsőtestük izomzatát.

 

Sportolóknak kiváló keresztedzési lehetőség, hiszen az adott sportágak a legtöbb esetben egyoldalú terhelést rónak szervezetünkre. A funkcionális hevederrel végzett edzések segítségével az esetlegesen lemaradt testrészek és képességek is fejleszthetőek, így előzve meg a későbbi sérüléseket, mozgásszervi fájdalmakat.

EDZŐNK

Hais Barbara

Én vagyok a mosolygós 2 danos Klaus (a német edzőhajcsár). :) Ha szereted feszegetni a határaidat örömmel széthajtalak az edzésen; ugyanakkor ha kezdő vagy, ne félj, nagyon figyelni fogok Rád - vagyis figyelünk mindannyian - és úgy felhozzuk a fittségi szintedet, hogy észre sem veszed, bizony! Ha pedig futós célokat és álmokat dédelgetsz, keress meg akár személyesen is, segítek Neked elérni őket.

Szakterület: Lépcsős edzés, TRX instruktor, Futástechnika, Hosszútávfutás, Félmaraton- és maraton felkészítés, 2 danos Taekwondo edző

Please reload

 

KONTAKT

Belovai Kristóf vezető edző
mindthestepinfo@gmail.com

©2016 BY BELOVAI KRISTÓF

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now